Skip to content

Pametnija i sigurnija flota na dohvat ruke

Napredni softver za upravljanje voznim parkom

GPS rješenje za nadzor i optimizaciju rada vašeg voznog parka.

Naša povezana platforma je fleksibilna tako da možete početi s malim i širiti se kako vaše poslovne potrebe rastu. Upravljajte cijelom svojom flotom s jednog zaslona i daljinski pratite što se događa na terenu.

  • Pratite lokaciju vozača i vozila u gotovo stvarnom vremenu
  • Pratite ponašanje vozača, prebrzu vožnju, prazan hod i oštru vožnju
  • Smanjite potrošnju goriva i troškove održavanja vozila
  • Poboljšajte isporuku, ciljanje i vidljivost

Praćenje imovine

Provjerite je li vaša “teška” oprema, npr. građevinska mehanizacija na terenu dobro kontrolirana i uvijek tamo gdje treba. Naše robusno rješenje za praćenje imovine pruža ažuriranja statusa i kretanja u stvarnom vremenu i pomaže u zaštiti vaše pohranjene imovine.

Upravljanje zadacima

Preskočite telefonske pozive i koristite našu aplikaciju za praćenje zadataka! Dodijelite jednostavne zadatke s bilješkama izravno s mobilnog uređaja i pogledajte njihov napredak do završetka u aplikaciji. Saznajte dostupnost osoblja i njihovu lokaciju kako biste u nekoliko sekundi poslali pravi zadatak pravoj osobi.

Tahograf

Ecofleet može prikupljati tahografske podatke vaših kamiona s bilo kojeg mjesta u svijetu na ekran vašeg računala. Daje vam vizualni pregled vožnje, vrijeme odmora i prekršaja. Osigurava da ste u skladu s propisima o tahografu.

Neki od naših kupaca